Verkosto-messujen AMT.fi älyopassovellus

Verkosto yhdisti yhä kasvavan alan – ennätykselliset 5061 kävijää

Sähkö- ja tietoverkkoalojen ammattilaiset sähköistävät jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen 23.–24.1.2019 

Kaksipäiväisillä messuilla Tampereella vieraili ennätykselliset 5061 verkkoliiketoiminta-alan ammattilaista. Uusi Vuoden Verkostoteko -tunnustus myönnettiin messujen avajaispäivänä ABB Oy:lle maasulun suojaus- ja indikointimenetelmästä. Tapahtuman seminaarisisältö keskittyi aurinkoenergian pientuotantoon ja ohjelmassa keskiössä olivat uudet teknologiat. Tietoliikenneala kokoontui Verkkopäivillä. 25-vuotias messutapahtuma oli historiansa kansainvälisin ja laajin 169 näytteilleasettajalla ja 5455 näyttelyneliöllä. Seuraavan kerran Verkosto-messut järjestetään Tampereella 23.–24.1.2019.

– Takana on kaksi vilkasta messupäivää. Vuoden 2019 Verkostoa varten A-hallista on varattu jo puolet, kertoo projektipäällikkö Raimo Pylvänäinen Tampereen Messut Oy:stä.
Parasta antia ovat kontaktit


Uudet tuotteet ja palvelut sekä toimialan trendit

Kättely_Otto Vainio
Sähköverkot

"Verkosto-messujen parasta antia ovat kontaktit – niin uudet kuin vanhatkin. Kävijänä minua kiinnostivat messuilla erityisesti verkonrakennus ja siihen liittyvä työvälineistö. Verkostoiduin ja sain messuilta lisää tietoa alasta."

– Ari Taipale, verkostoinsinööri

“Messut on hieno tapa koota porukka yhteen. Mielestäni Verkosto-messujen voidaan sanoa olevan suurin yksittäinen piristysruiske Suomen teollisuudelle, sillä alalla puhutaan miljardi-investoinneista: tälle alalle sijoitetaan vuosittain 600–800 miljoonaa euroa jakeluverkkoja varten. Koska investoinnit ovat valtavan mittavia, tarvitaan yhteistyön voimaa.”
Kenneth Hänninen, Energiateollisuus ry

 

“Verkosto-messut on kattava läpileikkaus alan tarjonnasta, tuotteista, ratkaisuista ja palveluista ja loistava tilaisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa”
Markku Rantio, Ensto Finland Oy

Lue lisää »Sähkömarkkinalakiuudistuksen käytännön merkitys


Älykäs katuvalaistus on tulevaisuutta

Myrskytuhot
sähköverkko


Uudistettu sähkömarkkinalaki asettaa sähkönjakeluverkon toimitusvarmuudelle vähimmäisvaatimukset.

Vaatimukset tulevat voimaan portaittain siten, että kaikki sähkönkäyttäjät kuuluvat asetuksen piirin vuoden 2028 loppuun mennessä. Verkosto 2017 -messut tarjoavat ratkaisuja tähän haasteeseen.

Lue lisää »


 
Nykyaikaiset LED-valot ovat mullistamassa perinteistä katuvalaistusta. Katuvalojen liittäminen liikesensoreihin mahdollistaa niiden yksilöllisen ohjauksen ja tällöin liikesensorit säätävät valojen kirkkautta automaattisesti kulkijoiden määrän mukaan. Älykkäät katuvalot ottavat huomioon myös lumen vaikutuksen ja havaitsevat auringonnousun ja -laskun.  On todettu, että yksilöllinen katuvalojen ohjaus voi tuoda jopa 40 prosentin kustannussäästöt.

Lue lisää »Toiminnan takaa Netland AppRunner
Tampereen Messut Oy | Ilmailunkatu 20 | 33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu | p. 0207 701 222 (ark. klo 8–16) | asiakaspalvelu (a) tampereenmessut.fi

Tampere Trade Fairs Ltd | Ilmailunkatu 20 | FIN-33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Customer service | Tel.+358 207 701 222 (on weekdays 8 am - 4 pm) | customerservice (a) tampereenmessut.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved for changes.