Verkosto-messujen AMT.fi älyopassovellus

UUTUUSTUOTTEET

Päivitetty 20.1.2017

Tietosähkö Oy, A1002


Optiset HDMI-kaapelit

Älä tuskaile kuvanlaadun kanssa - valitse laadukas HDMI-kuitukaapeli laitteiden välille.
Uutuutena valikoimissamme aktiiviset optiset HDMI-kaapelit häiriöttömään kuvan ja äänen siirto jopa 100 metriin asti. Lasivalokuitu korvaa perinteisen kuparijohtimen ja mahdollistaa jopa 4 K@60 HZ kuvanlaadun.
Kaapelin ohut ja kevyt rakenne tekee siitä ihanteellisen myös pitkien etäisyyksien HDMI-asennuksiin.
Tietosähkö, HDMI


MTP ja MPO kaapelit datakeskusasennuksiin

MTP / MPO -kaapelit, paneelit, kasetit ja adapterit konesaliasennuksiin. Saat meiltä myös muut konesaliasennuksiin tarvittavat tuotteet, kuten MTP-paneelit, kasetit, kaapelit ja laadukkaat liittimet low loss -vaimennuksin. Toimitamme valmiiksi päätetyt ja määrämittaiset trunkki- tai välikaapelit asennuskohteisiin.
Tietosähkö, trunkki
Lisätiedot: Pekka Ollikainen / Tietosähkö Oy, puh. +35850 562 3168VV-Auto Group Oy, E 222


MAN Kraft -sähkölaitosauto

MAN Kraft -sähkölaitosauto TGM 13.250, moottorina MAN 250 hv moottori, 1000 Nm väännöllä, MAN akselisto nelivedolla, jousitus joko paraabelijouset tai taka-akselin ilmajousitus. Ajoneuvon päällirakenne suunniteltu erityisesti sähkölaitosten ja verkonrakennuksen tarpeiden mukaisesti. Ajoneuvon kunnossapitoon Comfort huoltosopimus, ComfortPlus huoltosopimus voimalinjatakuulla tai kattava  ComfortSuper huolto- ja korjaussopimus.

Lisätiedot: www.mankraft.fi / puh. 050 365 8948


Satel Oy, A 711


SATEL XPRS

SATEL on lanseerannut uuden toimintakriittiseen tiedonsiirtoon suunnitellun ratkaisun, joka tarjoaa luotettavinta pitkän kantaman tiedonsiirtoa ja korkeinta mahdollista saatavuutta kaikissa olosuhteissa. SATEL XPRS on täydellinen ratkaisu luotettavan itsenäisen radioverkon rakentamiseen. Se toimii myös yhdessä rinnakkaisten teknologioiden kanssa sekä tekee verkon modernisaatioprosessista fiksumman mahdollistaen vaiheittaisen siirtymisen sarjaliikenteestä IP-liikenteeseen. https://xprs.satel.com
Satel
Lisätiedot: Arja Vainio / Satel Oy, puh. +35827777882Kipinämies Oy, A 940

Vetolangan puhalluslaite
Sähköjohtimille vetolangat nopeasti ja tehokkaasti putkeen. Swiss Made! -tuotekehitetty ja valmistettu Sveitsissä.
  Kipinämies 1
   
26570 Kuorintalaite AHXAMK-W 
Työkalulla halkaistaan kaapelin ulkovaippa ja AL laminaatti.
  Kipinämies 2
Lisätiedot: Jukka Mattila / Kipinämies Oy puh. 040 083 4438
   

WestimQpower Oy, A 728


ALFAZERO:n Fillgreen Stand
ALFAZERO:n valmistama laadukas eurooppalainen sähköautojen latauspiste. Helppo huoltaa ja monipuoliset toiminnot.
WestimQpwr
Lisätiedot: Cecilia Westerholm / WestimQpower, puh. 045 131 6550
 


Celltech Oy, A 417

Intensium Energia Kontti

SAFT Intensium Litium -akku energiavarasto. Sähköenergian varastointiin ja verkonstabilointiin.
  Celltech, Energia kontti


Hoppecke Sun Power Pack

Litiumakkuvarasto aurinkoenergian varastointiin.ARTS Energy extensolar

ARTS Energyn NiMH pohjaiset akkujärjestelmät solar katuvalaistukseen. Myös arktisiin olosuhteisiin!

Lisätiedot: Timo Kanerva / Celltech Oy, puh. 020 799 9650
   

Maviko Oy

Testauskärry
20kV jakeluverkon lisääntyvä automatiikka tuo haasteita automaation testaukselle todellisissa vikatilanteissa. Olemme Mavikolla kehittäneet testauslaitteiston (vikakärry), joka mahdollistaa monipuolisten ensiökokeiden tekemisen 20kV jakeluverkossa. Kärry voidaan kytkeä jännitetyönä syvälle verkkoon ilman käyttökeskeytyksiä. Kärryn testilaitteistolla voidaan todentaa verkon lisääntyvän automaation ja esim. vikaindikaattoreiden toiminta todellisessa ympäristössä.
 
Lisätiedot: Kimmo Autio / Maviko Oy, puh. 044 580 6215

AB Intensa, A 731

Kathrein 80010712 MIMO kattoantenni  
Matalaprofiilinen kattoasenteinen ympärisäteilevä MIMO antenni. Taajuusalue: 694-5920 MHz. 4.3-10 liittimet. Tehonkesto: 2x20 W. IM3: < –150dBc (2 x 40 dBm carrier) Ab Intensa, Kathrein
 
Telegärtner SIMFix liittimet
SiMFix liittimiä suunniteltaessa on mietitty miten liittimen liitoksen koaksiaalikaapeliin voisi tehdä mahdollisimman helpoksi ja vähän aikaa vieväksi. Liittimet löytyvät 1/4" - 1 5/8" kaapeleille. SIMFix tuoteperheeseen  kuuluvat 7/16, 4.3-10 ja N-liittimet Ab Intensa, telegärtner

KET telecommunication laajakaistaiset antennit
Ulkokäyttöön soveltuvat kattoasenteinen ympärisäteilevä ja suuntaava paneeliantenni. Taajuusalue: 380-2700 MHz. Antennit ovat Low PIM-tyyppisiä. IM3: < –150dBc (2 x 43 dBm carrier)   Ab Intensa, Telecomm.
Lisätiedot: Jari Behm / AB Intensa, puh. 040 081 2403


Eurolaite Oy, A 417

Plumettaz minijet P02 kuidunpuhalluslaite

MiniJet-P02 on tarkoitettu telekaapelien (valokuitu, koaksiaali, monipari), ilma- tai vesipuhallukseen esiasennettuihin putkiin.  


Baur Frida VLF, TD ja PD  KJ-kaapeliverkon mittaus ja analysointi
Maakaapeliverkon diagnosointi. VLF, PD tai TD mittaus menetelmällä tiedämme missä kunnossa ovat kaapelien johtimien eristeet tai jatkokset.  
   
Vaisala MHT410 – Vety- ja öljynkosteusanalysaattori
Vaisala kosteus-, vety- ja lämpötilalähetin MHT410 monitoroi jatkuvatoimisesti suurjännitemuuntajien eristeöljyssä tapahtuvia muutoksia. Ainutlaatuisen mittapääratkaisun ansiosta MHT410 antaa tarkan ajantasaisen trendin, josta voidaan tehdä luotettavia johtopäätöksiä muuntajan kunnosta reaaliajassa.  
Lisätiedot: Tommi Toivari / Eurolaite Oy, puh. 0400 675 769  
   

Anvia TV Oy, A 105

O-MISO on DOCSIS 3.1. yhteensopiva optinen toistin
Delta O-MISO on DOCSIS 3.1. yhteensopiva optinen toistin, joka mahdollistaa ennätysnopeat internetyhteydet kaapelitalouksiin. Optisia toistimia tarvitaan FTTx-verkoissa pitkillä siirtoetäisyyksillä, jolloin vaimentunutta optista signaalia pitää vahvistaa. O-MISO vastaanottaa 4-32 signaalia, tarkistaa saapuvien signaalien sisällön ja lähettää ne eteenpäin vahvistettuna ja ilman häiriöitä. O-MISO:n lähettämä signaali vastaanotetaan kotitalouksissa millä tahansa kuitupäätelaitteella merkistä riippumatta.


  
Televes H30Flex on antennimittalaite ammattiasentajille
Televes on tuonut markkinoille uudet H30Flex sarjan antennimittalaitteet, jotka on hintaluokassaan ehdotonta kärkeä. Laitteesta löytyy spektri, automaattinen signaalin tunnistus, jännitemittari, dataloggeri, konstellaatio, signaalien skannaus, tilt-mittaus ja mahdollisuus tehdä omia kanavaluetteloita. H30Flexin käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja liikkuminen valikoissa tapahtuu nuoli näppäinten kautta nopeasti ja helposti.
 
Lisätiedot: Jani Paananen / Anvia TV Oy, puh. 0207 420 136


Enkom Active Oy, A 632


Minkels konesalituotteet
Minkels, Legrand-ryhmään kuuluva brändi, tarjoaa täyden kokonaisuuden konesalituotteita sisältäen muun muassa kylmä- ja kuumakäytävät, jäähdytyksen, kaapeli- ja räkkiratkaisut, virranjakelutuotteet ja UPS-järjestelmät. Joustavaa kokonaisuutta voidaan valvoa koko kiinteistön kattavalla ympäristönvalvontajärjestelmällä. Esimerkkinä innovatiivisista ratkaisuista toimii Minkelsin ”Free Standing Cold Corridor”, joka mahdollistaa kylmäkäytävän toteuttamisen konesalissa ilman isoa alkuinvestointia räkkeihin.
  Enkom Active, Minkels


Viavi RF- ja mobiilitestaus
Viavin RF-verkon ja mobiilisovellusten uusi testaussukupolvi tuo mahdollisuuden testata myös LTE:n vaatimat taajuuskaistat. Base Station Analyzer on perheen kattavin laite, joka kykenee testaamaan niin kaapelit kuin antennitkin sekä suoriutuu myös liikenteen dekoodaamisesta. Laajennettavissa myös kuidun tarkistusvälineillä.
Enkom Active, Viavi


IME energia- ja virtamittarit
Mittareiden pääkäyttökohteet ovat sähkökeskustuotteet, teollisuuden sovellukset, automaatio sekä kiinteistöratkaisut. Laajan tuotevalikoiman kautta tuotteet sopivat niin uusiin asennuksiin kuin vanhoihin muutoskohteisiin. Entistä monimutkaisemmat sähköjärjestelmät vaativat sähköverkolta myös laadukkuutta. IME-mittareista löytyy mittaukset myös sähköverkon laadulle.

Lisätiedot: Matti Hätönen / Enkom Active Oy, puh. 050 350 6529Perel Oy, A 726

Asennustesteri Metrel MI-3152 Eurotest XC

Mittaa helposti uudella Metrel MI-3152 Eurotest XC -asennustesterillä. Suuri värillinen kosketusnäyttö auttaa valitsemaan oikean mittauksen sekä nimeämään mitattuja kohteita. Mittalaite toimii taajuusalueella 14 – 500 Hz. Testerissä on automaattinen testaustoiminto AUTO SEQUENCE® TT-, TN- ja IT-järjestelmiin. Apunäyttö antaa kytkentäohjeet eri mittauksiin. Sisäänrakennetun sulaketietokannan avulla oikosulkuvirtojen minimiarvot joihin mittauksia voidaan verrata (hyväksytty/hylätty) ovat aina käytettävissä. Sisäänrakennettu muisti 8Gb.
  Perel, Metrel MI
   
Akustonkuormitustesterisarja Megger Torkel™ 900
Uudet Megger Torkel™ 900 -sarjan helppokäyttöiset testerit akuston kuormituksen tai purkauksen mittaamiseen: ainoa tapa määritellä akkujärjestelmän TODELLINEN kapasiteetti! Testeriin suoraan kytketyt BWM-moduulit mittaavat yksittäisten kennojen jännitettä koko mittauksen ajan. Ominaisuuksia mm: käytössä olevien akkujen testaus, dynaaminen purkaus – sama teho eri jännitteillä, reaaliaikainen monitorointi, nopea raportin luominen, BWM-moduulien suora käyttö, mahdollisuus lisätä kuormitusta TXL-yksiköillä.
  Perel, megger tor


3-vaiheinen reletesteri Megger SVERKER 900
Uusi reletesteri säästää työaikaa: ei enää vaihe-vaiheelta testaamista! Testaa suojareleet, moottorisuojat ja määritä virtamuuntajien magnetoitumiskäyrät. 4 ohjelmoitavaa sisääntuloa, jännite ja virtamittari, impedanssin ja näennäistehon mittaus komplekseineen, tehokertoimen määritys. Helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Mittaustulosten tallennus laitteen muistiin/USB-muistitikulle. Virran ja jännitteen syöttö 35 A/300 V. Yksivaiheisena 105 A/900 V. Virrankulutus vain 10 A. Pakattu kestävään lentolaukkuun, paino varusteineen 15 kg.
  Perel, megger sv
Lisätiedot: Jarno Turtiainen / Perel Oy, puh. (019) 87111
 

Vandernet Oy, A 326

Petzl Tactikka Core -otsavalaisin
Ladattava, erittäin suorituskykyinen LED-otsavalaisin. Monikeilainen valkoinen valo ja punainen valo. Hybrid Concept: Toimii ladattavalla akulla (sis.) sekä paristoilla. Valovirta 350 lumenia. Pitkä paloaika. Integroitu turvapilli otsapannassa parantaa käyttäjän turvallisuutta. Kantama max: 95 m. Paloaika eco: 160 h. Toimitukseen sisältyy USB - Micro USB latausjohto. Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: Valaisin 5 vuotta, akku 1 vuosi. CE.
 


Petzl Newton Easyfit Hi-Viz -valjaat
Kevyet ja nopeasti puettavat putoamissuojainkokovaljaat. Sertifioitu kansainväliseen käyttöön. Automaattilukitteiset Fast-pikasoljet jalkalenkeissä ja rinnassa, joiden ansiosta valjas voidaan riisua ja pukea molemmat jalat maassa. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspisteet selässä ja rinnassa. Olkahihnoissa automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack-soljet. Saatavilla kaksi kokoa. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimielinikä 10 vuotta.
 


Petzl Volt -valjaat

Energia-, sähkö-, ja telealan tarpeisiin suunnitellut putoamissuojain- ja työasemointivaljaat. Erityisominaisuudet: Ladder Climb -tikasvaunun kiinnityspiste, MGO-koukkujen olkakiinnityspisteet pikalaukaisulla, uudenlaiset litteät Fast-pikasoljet, putoamisindikaattorit, valjaan myötäisiksi taittuvat sivukiinnityspisteet ja istuimen kiinnitys- ja selkäsäilytysoptio. CE EN361 ja EN358. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimielinikä 10 vuotta.
Lisätiedot: Pasi Halmisto / Vandernet Oy, puh. +358207 418 3348Prysmian Finland Oy, A 602

PRY-CAM Portable -mittauslaite

Prysmian Groupin ilman työläitä kytkentöjä toimivat PRY-CAM -mittauslaitteet sähköjärjestelmien tuotannon, asennuksen ja käyttöönoton laadunvalvontaan ja kunnossapitoon – nyt myös omaan käyttöön. Mittauksen ajaksi ei tarvita käytönkeskeytystä. Konseptissa itsenäisesti toimiva, jatkuvakäyttöinen PRY-CAM –mittauslaite jolla voi tehdä itsenäisesti osittaispurkausmittauksia. Mittaustulokset tallentuvat pilvipalveluun, ja ovat tarvittaessa jaettavissa Prysmian Groupin asiantuntijoiden kanssa. Sopii asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.
  Prysmian, prycamportable
   
Keskijännitevarusteet
Prysmian Groupin edistykselliset keskijännitevarusteet Elaspeed, Coldfit ja Elascon helpottavat asennusta ja tuovat säästöjä. Kylmäkutisteteknologiaan perustuvien keskijännitevarusteiden etuina asennuksen turvallisuus, helppous ja työvaiheiden väheneminen. Tulityötä, tulityölupaa tai jälkivalvontaa ei tarvita. Selkeiden työvaiheiden ansiosta asennusvirheiden mahdollisuus on erittäin pieni. Varusteet sopivat kaikkien Wiski®-kaapeleiden ja uuden P-Laser -kaapelin yhdistämiseen ja päättämiseen.
  Prysmian, keskijännitetarv.
Lisätiedot: Eeva Aunesluoma / Prysmian Finland Oy, puh. 010 566 3323
   

Arcteq Relays Ltd, A 133

AQ 250 sarja
Uudet AQ 250 tuotteet vievät Arcteqin reletarjonnan uudelle tasolle. AQ 250 tuotteet ovat osa Arcteqin AQ 200 sarjaa, jonka tarkkuus ja luotettavuus on vakuuttanut asiakkaita suomessa ja maailmalla jo monen vuoden ajan. AQ 250 tuotteisiin kuuluu mm. lähtösuojat, muuntajasuojat, moottori- ja generaattorisuojat. Uusi laajennettu kehys mahdollistaa suuren määrän analogisia ja digitaalisia signaaleja. Kolmikäämimuuntajan differentiaalisuoja ja jännitteensäätäjä saadaan nyt samaan koteloon. Isompaan 7 tuuman graafiseen värinäyttöön saa lähdön tiedot sisältäen mittaukset ja mimiikan näyttävästi esille.
  Arcteq Relays Ltd
  
AQ 1000 valokaarensammutin
Valokaarisuoja tuo turvallisuutta ja varmuutta sähköaseman jokapäiväiseen toimintaan. Arcteqin AQ 100 valokaarijärjestelmä havaitsee valokaaren ja lähettää laukaisun katkaisijalle jopa alle 7 millisekunnissa. Sähköasemilla joissa on suuret oikosulkuvirrat ja joiden takana on sähkökatkoksien kannalta kriittisiä kohteita kuten raskasta teollisuutta, katkaisijan laukaisuaika (tyypillisesti 50 – 100 ms) voi kuitenkin olla liikaa. AQ 1000 valokaarensammutin on ratkaisu näihin kohteisiin. AQ 1000 luo matalavastuksisen reitin oikosulkuvirralle ja sammuttaa valokaaren jopa alle 3 millisekunnissa.

Lisätiedot: www.arcteq.fi

Toiminnan takaa Netland AppRunner
Tampereen Messut Oy | Ilmailunkatu 20 | 33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu | p. 0207 701 222 (ark. klo 8–16) | asiakaspalvelu (a) tampereenmessut.fi

Tampere Trade Fairs Ltd | Ilmailunkatu 20 | FIN-33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Customer service | Tel.+358 207 701 222 (on weekdays 8 am - 4 pm) | customerservice (a) tampereenmessut.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved for changes.